ESCAPE ROOM QUEST

NIEUW IN DE MANDEMAAKER ! ESCAPE ROOM QUEST
VOOR GROEPEN VANAF 20 PERSONEN

Een garantie voor een avond vol spanning, raadsels en gezelligheid! Escape Room Quest !

Laat je meenemen in een wereld vol spanning en sensatie. Ontcijfer de juiste code door het oplossen van raadsels en mysteries. Een leuke teambuildingactiviteit voor bedrijven, maar ook met vrienden of familie! Bij de Escape Room Quest is teambuilding en samenwerken erg belangrijk. Wie durft en kán ‘Outside The Box’ denken? Leer elkaar beter kennen, vertrouw op elkaars ideeën, kennis en creativiteit. Onder de tijdsdruk worden je nieuwsgierigheid en hersenen tot het uiterste geprikkeld om de oplossing te vinden.

Ga voor een Escape ervaring om nooit meer te vergeten!

ERQ is te boeken als vergaderbreak of als dinerspel.
7-13 personen per tafel
Maximum aantal : 65 personen
Duur: Minimaal 1 uur

 

HET VERHAAL “Secret Fortune”

Secret Fortune is het verhaal van een onlangs overleden Jonkheer die een geheim fortuin te verdelen heeft. Hij heeft  zijn vroegere relaties laten uitnodigen door de executeur testamentair om het fortuin te  ontdekken én te gaan beheren. Opdat het fortuin slim beheerd zal worden, heeft hij een ingewikkeld spel bedacht om de code van de kluis te achterhalen. Daarin bevindt zich het geheime, mogelijk miljoenen fortuin!

of

HET VERHAAL ” DESIRE “

Het verhaal speelt zich af in 1940 en begint in Parijs. Het gaat over 8 mensen in een trein. De luxe privé Pullmanwagon waarin zij reisden was genaamd DESIRE. Alle 8 hebben een uitnodiging ontvangen mee te gaan op de reis. De trein zou hen vanuit Parijs naar Zuid Frankrijk brengen. Inclusief de gastvrouw die hen uitgenodigd heeft zijn zij met 9 personen.  Dan blijkt er een moord gepleegd te zijn in de trein… Iemand uit het gezelschap moet de moord gepleegd hebben, maar wie? Dat is de vraag… Wie lost het op?

HET VERLOOP

Eten en spelen!  Het spel kan gespeel worden voor of na of tijdens het diner, maar ook als break tijdens eens vergadering. Na het uitleg van het spel wordt de groep per tafel in 2 teams verdeeld en ga je aan de slag. De teams hebben elkaar nodig om het mysterie  op te lossen, maar strijden ieder voor de winst. Naarmate de tijd vordert ontstaat er een zinderende strijd om deze leuke klus te klaren. Welk team weet de code als eerste te ontcijferen? Het hoogtepunt van deze strijd ligt in de laatste minuten! Welk team heeft de kans om miljonair te worden waargemaakt?!

INFORMATIE VOOR BEDRIJVEN :

Escape Room Quest “Secret Fortune” is de Escape uit de WKR!(Werkkostenregeling)
De ERQ is een teambuildingsactiviteit in de vorm van een dinerspel, teambuilding valt buiten de WKR en daardoor is deze activiteit in het geheel (spel plus eten) wél fiscaal aftrekbaar.

Prijs spel (vanaf 20 personen)  inclusief spelbegeleiding en prijzen varieert vanaf : € 25,00 p.p tot € 27,50 p.p. (exclusief start basistarief)

Wilt u informatie aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.