Sfeervol Kerstdiner 2023

TWEEDE KERSTDAG IN DE MANDEMAAKER

Drie verrassende kerstamuses
***

Sousvide gegaarde zeebaars met Noordzee-krab
Crama Regala , Pinot grigio, Moldavië – cahul
***

Gnocchi gemaakt van aardappel en truffel met Remeker kaas
Stella Blanco , Dry muscat , Portugal – Setubal
***

Coquille met bospeen en langoustine schuim
Coterie by Wildeberg , Semillon en Sauvignon blanc , Zuid -Afrika – Coastal region
***

Filet van kwartel , flespompoen en tijm
Atalaque las cárcavas,  Garnacha , Spanje – Castillië de Mancha
***

Wilde eendenborst met wild zwijn, shiitake en jus van Maldera
Fos Saltavina , Tempranillo , Spanje – Rioja
***

Dessert amuse
***

Mousse van mango met duindoorn, passievrucht en yuzu
Feinherb wegeler , Riesling, Duitsland – Mosel
***

Uiteraard kunt u dit kerstdiner ook in een vegetarische variant verkrijgen.

RESERVEREN- TWEEDE KERSTDAG

Via onderstaand formulier kunt u voor ons kerstdiner reserveren.
Zodra wij de reservering hebben bevestigd is deze definitief en is er voor u een tafel gereserveerd.
  • U bent Tweede Kerstdag van harte welkom vanaf 17.30 uur.

***

Wij serveren ons kerstdiner Tweede Kerstdag vanaf 18.00 uur voor € 105,00 p.p. inclusief 3 amuses en een dessert amuse.
(exclusief consumpties)

Bijpassend wijnarrangement € 59,00 p.p.

Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen

U kunt bellen naar 033-2980255 of ons reserveringsformulier invullen.