Sfeervol Kerstdiner 2023
TWEEDE KERSTDAG IN DE MANDEMAAKER
Drie verrassende kerstamuses
***
Sousvide gegaarde zeebaars met Noordzee-krab
Crama Regala , Pinot grigio, Moldavië – cahul
***
Gnocchi gemaakt van aardappel en truffel met Remeker kaas
Stella Blanco , Dry muscat , Portugal – Setubal
***
Coquille met bospeen en langoustine schuim
Coterie by Wildeberg , Semillon en Sauvignon blanc , Zuid -Afrika – Coastal region
***
Filet van kwartel , flespompoen en tijm
Atalaque las cárcavas, Garnacha , Spanje – Castillië de Mancha
***
Wilde eendenborst met wild zwijn, shiitake en jus van Maldera
Fos Saltavina , Tempranillo , Spanje – Rioja
***
Dessert amuse
***
Mousse van mango met duindoorn, passievrucht en yuzu
Feinherb wegeler , Riesling, Duitsland – Mosel
***
Uiteraard kunt u dit kerstdiner ook in een vegetarische variant verkrijgen.
Wij serveren ons kerstdiner Tweede Kerstdag vanaf 18.00 uur voor € 105,00 p.p. inclusief 3 amuses en een dessert amuse.
(exclusief consumpties)
Bijpassend wijnarrangement € 59,00 p.p.
Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen
U kunt bellen naar 033-2980255 of ons reserveringsformulier invullen.
OPENINGSTIJDEN
Woensdag tot en met zaterdag zijn wij open vanaf 12.00 uur.
Dinsdag zijn wij open vanaf 17.00 uur .
Zondag een maandag zijn wij gesloten.
***
DE MANDEMAAKER | KERKSTRAAT 103 | SPAKENBURG | 033 298 02 55 | info@demandemaaker.nl
Op al onze reserveringen zijn de richtlijnen van UVH van toepassing.
Alle prijzen zijn onder voorbehoud.