Kookworkshop Vis

Deze workshop is voor de echte vis liefhebber.
Restaurant  & Kookstudio de Mandemaaker is gespecialiseerd in werken met verse vis.
In deze kookworkshop leert u vis bereiden op een manier die u nu thuis niet toe past!

Wat leer je:

  • Vis fileren/schoonmaken
  • Diverse vis bereidingen
  • Juiste garing
  • Bijpassende sauzen/garnituren

De kookworkshop is onder begeleiding van een professionele kok. U krijgt uitleg van onze kok over de verse producten, hoe maakt u schoon, hoe bereidt u deze producten, wat is de beste temperatuur, waar moet u specifiek op letten, kortom wat zijn geheimen van onze keuken ?

Kookworkshop VIS – 4 gangen

  • Bouillabaisse | mosselen | saffraan | paprika | witvis
  • Coquilles | limoen | koolrabi | boter | borage
  • Seizoen vis | paprika | abrikoos | couscous | prei
  • Sinaasappel | mascarpone | citroen | jan hagel | pistache

We geven deze kookworkshop al bij een groep vanaf 12 tot 15 deelnemers. Vraag dan naar de prijs p.p.
Vanaf  30 deelnemers is de prijs : € 70,50 p.p. inclusief consumpties en inclusief b.t.w. !!
Koffie /thee en gedistilleerd op basis van nacalculatie

Bel ons even (033-2980255) en vraag naar de mogelijkheden!

Wij zijn flexibel!

Heeft u iets anders in uw gedachte?
Geheel afhankelijk van uw wensen stellen we een kookworkshop samen en komen wij met een prijsvoorstel.

Hoe gaat de kookworkshop in de praktijk?

Bij binnenkomst wordt iedere deelnemer welkom geheten met een aperitief.
Onze professionele kok geeft uitleg aan de gehele groep hoe de kookworkshop in zijn werk gaat. Afhankelijk van de grootte van de groep kunt u meerdere teams samenstellen die de verschillende gangen gaan koken. Om uw kleding te beschermen krijgt elke deelnemer een schort voorzien van batch.  Ieder team kookt zijn specifieke gerecht waarna men aan tafel gaat in ons Proeflokaal  (open sfeervolle ruimte grenzend aan de kookstudio). Na afloop krijgt u alle receptuur digitaal thuis gestuurd.
Bij mooi weer kunt u ook heerlijk toeven op ons balkon dat uitkijkt op de historische haven van Spakenburg waar de authentieke botters liggen. Samen genieten van alle gerechten onder het genot van een goed glas wijn!

 

Onze kookworkshops:

Allergenen

Onze kookworkshops kunnen allergenen bevatten. Allergisch voor melk, ei, noten of één van de andere veel voorkomende allergenen? Laat het ons weten bij aanvang van de kookworkshop en wij zullen hier rekening mee houden.

 

Wilt u informatie aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.