Met trots kondigen wij aan dat Restaurant De Mandemaaker per 1 februari 2025 officieel is overgenomen door Sander de Vette en Annegreet Erkelens. Na een rijke geschiedenis en 27 jaar van toegewijd ondernemerschap dragen Bert van Eijden en Ans Huurdeman het stokje over aan deze nieuwe generatie.
Bert en Ans hebben De Mandemaaker sinds 1998 gerund en daarmee het culinaire erfgoed van oprichter Willem Meester voortgezet. Onder hun leiding groeide het restaurant uit tot een geliefde ontmoetingsplek in Bunschoten-Spakenburg, bekend om de warme sfeer en hoogwaardige culinaire ervaring. Nu, na decennia van hard werk en passie, geven zij met vertrouwen het roer uit handen.
De nieuwe eigenaren, Sander de Vette en Annegreet Erkelens, brengen frisse energie en ervaring mee. Sander, die al bijna 8 jaar in de keuken van de Mandemaaker staat, heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een getalenteerde chef-kok met een neus voor verfijnde gerechten en Annegreet, die al 18 jaar bij de Mandemaaker werkt, is al jaren de perfecte gastvrouw die, met professionele gastvrijheid en passie voor wijnen zorgt voor een warm ontvangst van de gasten. Samen streven zij ernaar om de reputatie van De Mandemaaker als culinaire hotspot voort te zetten en verder te versterken.
“Wij zijn enorm dankbaar voor de jarenlange steun van onze gasten, medewerkers en leveranciers,” aldus Bert van Eijden. “Het is een bijzondere mijlpaal om het restaurant nu over te dragen aan Sander en Annegreet. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij De Mandemaaker met evenveel bevlogenheid en zorg zullen voortzetten.”
Sander en Annegreet delen hun enthousiasme: “Wij willen Bert en Ans bedanken voor hun harde werk, gedrevenheid en toewijding waarmee zij De Mandemaaker tot een geliefde plek hebben gemaakt. Hun inzet en gastvrijheid hebben het restaurant een prachtige naam gegeven, en we zullen dit met veel enthousiasme en geestdrift voortzetten.” Restaurant De Mandemaaker blijft zich inzetten voor kwaliteit, vakmanschap en een onvergetelijke culinaire ervaring. Sander en Annegreet: “Met veel zin kijken wij uit naar deze nieuwe uitdaging. Ons doel is om de warme sfeer en de hoge kwaliteit waar De Mandemaaker om bekendstaat te behouden, terwijl we stap voor stap nieuwe ideeën en initiatieven introduceren. Zo hopen we de traditie van het restaurant voort te zetten, maar ook een frisse wind door de zaak te laten waaien.”
Sander en Annegreet nodigen alle gasten van harte uit om samen met hen een nieuw hoofdstuk in de historie van De Mandemaaker te beleven. “We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen bij De Mandemaaker. Samen met ons team zullen we er alles aan doen om iedere gast een geweldige ervaring te bieden.”
Restaurant de Mandemaaker staat vermeld in de:
Lekker500 2025
Gault Millau
& de Michelingids