🐚 “Schaal & Schelp “ 🦞
Een avond aan zee, bij ons op het terras.
Zin in een avond vol zilte verfijning? Laat je op zaterdag 21 juni meevoeren naar de kust in ons eigen dorp.
Ons terras verandert die avond in een culinair strandpaviljoen, waar je wordt ontvangen met een oesterkar vol kraakverse oesters – à volonté tijdens het aperitief.
Vervolgens neemt onze chef je mee op een reis door de zee met een verfijnd 5-gangenmenu, volledig in het teken van schaal- en schelpdieren. Denk aan langoustine, coquille, krab, mosselen, kokkels– telkens verrassend gepresenteerd met zomerse toetsen en passende garnituren.
Laat je verleiden door de smaak van de zee, begeleid door zorgvuldig geselecteerde wijnen of alcoholvrije creaties.
Beperkt aantal plaatsen – reserveren verplicht.
📅 Datum: zaterdag 21 juni
📍 Locatie: Restaurant de Mandemaaker
Prijs per persoon:
€125 (all-in diner & oesterkar)
•Optioneel wijnarrangement: €45
•Alcoholvrij arrangement: €25
