DE MANDEMAAKER IN HUIS


BEREIDINGSWIJZE

***

Wat leuk dat u
DE MANDEMAAKER IN HUIS
heeft gehaald!

***

Als u naar beneden scrolt
vindt u vanzelf op deze pagina
de bereidingsaanwijzingen van de gerechten die wij serveren.

BEREIDINGSWIJZE HOOFDGERECHT VIS

GEBAKKEN KABELJAUW MET GROENE KRUIDEN RISOTTO EN MACADAMIA NOTEN

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Leg de kabeljauw en groente in een oven schaal
  • Zet deze voor 8 minuten in de oven.
  • Verwarm de risotto in een steelpannetje.
  • Blijf goed roeren , zo voorkomt u dat de risotto aanbrandt.
  • Serveer de kabeljauw met de risotto op een mooi bord en strooi de noten erover.

Tip! Vergeet niet de borden voor te verwarmen!

BEREIDINGSWIJZE HOOFDGERECHT VEGA

GROENE KRUIDEN RISOTTO MET MACADAMIA NOTEN EN EEN SAUS VAN TRUFFEL

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden .
  • Leg de groente in een ovenschaal.
  • Zet deze voor 8 minuten in de oven.
  • Verwarm de truffelsaus in een steelpannetje
  • Voeg de risotto toe en warm de risotto met de saus langzaam op.
  • Blijf goed roeren , zo voorkomt u dat de risotto met de saus aanbrandt.
  • Serveer de risotto in een diep bord en strooi daar de noten over.

Tip! Vergeet niet de borden voor te verwarmen!

BEREIDINGSWIJZE HOOFDGERECHT VLEES

VARKENSPROCUREUR  MET CRÈME VAN KNOLSELDERIJ, BOSPEEN EN VADOUVAN JUS

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Zet daarna een pan met water op het vuur en laat dit koken.
  • Als het water kookt leg je het zakje vlees met jus in het kokende water voor 10 minuten.
  • Leg de groente in een ovenschaal en zet deze voor 8 minuten in de oven.
  • Doe het zakje crème in het water voor de laatste 3 minuten.
  • Nu is het tijd om het bord mooi op te maken.

Tip! Vergeet niet de borden voor te verwarmen!

BEREIDINGSWIJZE SHARED DINING BOX

HAZENPEPER MET AARDAPPELCRÈME, RODE KOOL , GROENE ASPERGES EN BIMI

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Zet vervolgens een pan met water op hoog vuur en laat dit koken.
  • Leg de voorgegaarde groenten in een ovenschaal
  • Zet de ovenschaal met de groenten 8 minuten in de oven .
  • Leg het zakje met vlees in het kokende water en laat het doorkoken voor 10 minuten.
  • Voeg bij de laatste 3 minuten het spuitzakje aardappelcrème toe.
  • Als het beide tegelijkertijd klaar is kan je het bord mooi opmaken

Tip! Vergeet niet de borden voor te verwarmen!