Winnaar van de Publieksprijs 2014 én de RUNNER UP 2015!

Superblij en gelukkig zijn wij met de Runner UP prijs 2015 van Proef Amersfoort 20 jaar!
Bekijk hier de video.

Tijdens Proef Amersfoort 2015  zijn wij voor het tweede jaar achter elkaar in de prijzen gevallen. Wij serveren daarom deze zomer speciaal voor u , het menu waarmee we de RUNNER UP PRIJS 2015 hebben gewonnen.

PROEF AMERSFOORT MENU 2015

 

In 2014 waren wij de eerste winnaar van de Publieksprijs 2014 Proef Amersfoort!
Nu in 2015 de Runner Up prijs ! Geweldig!

Zie wat de jury in 2014 over ons zei:
Nieuw dit jaar is de publieksprijs. Vijf Proefgenoten zijn vrijdag als mystery guests bij alle deelnemers gaan proeven. Niet alleen de gerechten maar ook de bediening, de inrichting van de tent en de prijs/kwaliteit verhouding hebben een rol gespeeld. Hoe ervaart een bezoeker van Proef Amersfoort het evenement en de deelnemers? “De publieksjury heeft voor restaurant en kookstudio De Mandemaker gekozen om het totaalplaatje. Een prachtige CuliCombi van tongfilet met saffraan en verrassende smaken van mango, limoen en meloen samen met een glas hele bijzondere Pinotage Blanc. De aandacht en vriendelijkheid van het bevlogen team vertelt in combinatie met de smaken en de prima prijs, alles. Super knap!

Via onderstaand formulier kunt u voor een lunch of diner reserveren. Zodra wij de reservering hebben bevestigd is deze definitief en is er voor u een tafel gereserveerd. Mocht u op kortere termijn willen reserveren, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 033 298 02 55 .