Hotel de Mandemaaker

is een klein ,  spiksplinternieuw hotel dat bestaat uit 2 kamers.
Ons hotel ligt midden in het centrum van Spakenburg bij de oude haven waar de prachtige authentieke botters liggen.

Reserveren :
Als u wilt reserveren kunt u het reserveringsformulier invullen , rechts op deze pagina. LET OP: UW RESERVERING IS PAS DEFINITIEF ALS DEZE AAN U IS BEVESTIGD.

Kamers Bedstee (1) of  Local (3)
De kamers hebben een aparte badkamer met inloopdouche  , mogelijkheid tot het zetten van koffie of thee , een klein zitje , klimaatbeheersing, en een bedstee (kamer 1)  of tweepersoonsbed. (kamer 3). Klik hier voor een impressie.

Ontbijt
Uw ontbijt kan door ons verzorgd worden op het door uw gewenste tijdstip. Wij bezorgen uw ontbijt aan de voordeur. De tijd van bezorging kunnen we bij het inchecken afspreken.

Parkeren
Het is mogelijk tegen betaling gebruik te maken van de parkeergarage onder het hotel. Echter, achter ons hotel en restaurant (Schansplein) liggen ruime parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren.

Restaurant
U bent natuurlijk van harte welkom in ons restaurant de Mandemaaker voor lunch en/of diner.

Korting*:
Maakt u gebruik van een lunch of diner met 2 personen dan ontvangt u 5% korting*. (exclusief consumpties).Wij verzoeken u vriendelijk vooraf te reserveren onder het telefoonnummer: 033-2980255 met daarbij de vermelding van het nummer van de kamer. Wij zijn elke dag (behalve zondag)  open voor lunch en diner vanaf 12.00 uur. * Deze korting gaat niet samen met andere acties.

Toeristenbelasting
U bent een graag geziene gast in de gemeente Bunschoten-Spakenburg. Toeristenbelasting wordt niet berekend.

PRIVACYVERKLARING

Fietsverhuur
Bij Jachthaven Nieuwboer op de Westdijk kunt u fietsen huren.

Varen met een botter
Wilt u een middagje varen? Wij regelen voor u een botter waarbij we ook nog kunnen zorgen voor een hapje en drankje aan boord.

VVV Spakenburg
Bij de oude haven is ook het VVV van Bunschoten-Spakenburg gevestigd. U kunt aldaar alle informatie over ons mooie dorp vinden of op de website : www.vvvbunschoten-spakenburg.nl

TARIEVEN 2018/2019

RESERVEREN HOTELKAMER

Via onderstaand formulier kunt u een hotelkamer reserveren. U kunt kiezen voor de BEDSTEE KAMER OF LOCAL KAMER. De reservering is pas definitief als wij deze aan u hebben bevestigd.
  • Voer een waarde in tussen 1 en 3.
    Bedstee-kamer =nummer 1 Local - kamer = nummer 3
  • Voer een waarde in tussen 1 en 2.
    Maximaal 2 personen
  • Voer een waarde in tussen 0 en 2.
    Geef aub het aantal personen voor het ontbijt in. Het ontbijt wordt op het door u gewenste tijdstip bezorgd aan de voordeur. Tijdstip i.o. bij incheck.