een bijeenkomst?
zakelijk & prive

WIJ REGELEN MAATWERK!

Exclusief : Prachtige (trouw) locatie bij ScheepsWerf Nieuwboer

Bij de haven, tussen de houtkrullen met uitzicht op de authentieke botters verzorgen wij uw (walking) diner of bijeenkomst. Deze sfeervolle locatie kunt u reserveren alleen bij de Mandemaaker! Wij zijn hier volledig op ingericht en hebben al een paar jaar de expertise om dit zo goed mogelijk voor u te verzorgen. Bel ons even en wij geven u alle informatie. 033-2980255.

ZAKELIJK

Wij verzorgen al uw zakelijke ontmoetingen van 2 tot 250 gasten. Vergadering , presentatie, bedrijfsuitje of personeelsfeest ? Op een bijzondere plek! Sfeervolle ruimtes.  Geheel verzorgd met smaakvolle lunches! Klimaatbeheersing in elke ruimte aanwezig! Wifi voor iedereen. Geluid optimaal geregeld!

DE MANDEMAAKER ! ANDERS DAN ANDERS !

FAMILIE

Een verjaardag, een familiedag of  gewoon een gezellig samen zijn, u bent bij ons van harte welkom! Ook bij het verlies van een dierbare,  verzorgen wij uw bijeenkomst geheel naar uw wensen.

PASSENDE & SFEERVOLLE RUIMTES

REISGEZELSCHAPPEN

Voor reisgezelschappen hebben wij aparte ruimtes.

Vraag naar de mogelijkheden.

U bent van harte welkom!

CULINAIR

Ook voor grote gezelschappen serveren wij een 3 tot zelfs 7 gangen diner.  Het verzorgen van een Walking Dinner is onze specialiteit!  Liever een “All you can eat ” – concept ?  Informeer even naar de mogelijkheden.  Laat ons weten of u nog speciale wensen heeft.

ZOALS U HET VOOR OGEN HEBT, ZO GAAN WIJ HET VERZORGEN!

CATERING

Onze gastvrijheid beperkt zich niet tot de muren van ons restaurant. Ook voor de catering van uw evenement op uw locatie kunt u bij ons terecht.

UW EVENEMENT OP LOCATIE VERZORGEN WIJ MET PLEZIER !

Verder een greep uit onze mogelijkheden