DINERKAART

Klik hier om te reserveren !

Menu in : Englisch-French-German

VOOR

Makreel | kaffir | wasabi | sesam | dashi  12
Risotto | biet | lavas | geitenkaas  12
Ossenworst | eendenlever | aceto | meloes | cornichon  15
Burrata | tomaat | basilicum | watermeloen  11
Coquille | appel | bisque | vanille | limoen 14
Carpaccio| Reypenaer | kappertjes |rode ui| pijnboompit 15
Combinatie gerookte paling | zalm | Hollandse garnalen 21

TUSSEN / SOEP

Dubbel getrokken runderbouillon 8
Luchtige kreeftensoep 11
Spakenburgse vissoep 13
Bouillabaisse | brandade | mosselen | gamba ‘s 14

HOOFD

Schelvis | kokkels | sereh | aardappel | prei 24
Snoekbaars | paling | bloemkool | piccalilly  24
Quiche | prei | doperwt | paprika | limoen  22
Gesplitste sukade | polenta | aubergine | chimichurri   24
Kalfsribeye | knolselderij | bospeen | rozemarijn  26

“Vis-Vangst” van de dag
“dagelijks het beste visaanbod van onze visspecialist”  26

Combinatie van verschillende vissoorten
“laat u verrassen door de chef!”  29

Tong gebakken 350 -400 gram | roomboter 39

VOOR ONZE KLEINE GASTEN stellen we in overleg graag een klein gerechtje samen uit onze menukaart

NA

Zoete snoeperij voor bij de koffie 8
Koffiecrème | passievrucht | sereh | anijs  10
Kokos | ananas | karamel | vanille  11
Aardbei | duindoorn | citroen | 12
Kaasplateau | notenbrood | perenstroop 16
Grand dessert | Proeverij van de dessertkaart 18

 

Hier vindt u onze SMAAKPARTNERS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIVATE DINING

Wilt u apart zitten met uw vrienden of familie?  Wij hebben prachtige sfeervolle privé ruimtes waar u met uw familie , vrienden of zakenrelaties geheel privé kunt dineren of borrelen! De ruimte wordt exclusief voor u en uw gasten gereserveerd ! Klik hier voor de mogelijkheden.

PROEVERIJ VAN DE MANDEMAAKER

Onze keukenbrigade stelt wekelijks een menu samen, dat mede wordt bepaald door seizoensproducten. Laat u verrassen door de creativiteit van onze chef en haar brigade. Ook in vegetarische variant.

• 3 gangen  37
• 4 gangen 42
• 5 gangen 53

FRUITS DE MER 

Elke vrijdag en zaterdag FRUITS DE MER avond!  Met o.a. oesters,  kreeft , krab , vongole en wat de zee ons nog meer brengt. 60 p.p. Vanaf  2 personen te bestellen.

KREEFT

Verse hele kreeft gebakken | knoflookolie | Hollandaise saus 52

OESTERS

Verse Gillardeau oesters (nr.2) uit ons homarium 4,5

PALING

(van ± mei tot ± augustus)
Gestoofde Spakenburgse paling | roomboter|kruiden 34
Gebakken Spakenburgse paling |zoetzure stroopsaus 34

MOSSELEN

Mosselen | witte wijn | prei | peterselie| wortel met 3 verschillende sausjes, sla en frites 25

WIJN ARRANGEMENT

U kunt de gerechten laten begeleiden door passende specialiteits- wijnen
• 2 glazen 17
• 3 glazen 24
• 4 glazen 30
• 5 glazen 37

WIJNKAART

Veel van onze wijnen zijn ook per glas te bestellen!

HIGH WINE

3 glazen wijn met “Mondvermaak”
• 1ste gang een glas mousserende wijn en een amuse
• 2de gang een fris glas witte wijn met diverse koude hapjes
• 3de gang een prachtige volle rode wijn met diverse warme vis- vlees- en hartige hapjes.
Onbeperkt brood met olie, tapenade en aioli 37 p.p.
Tijdsduur ongeveer 2 tot 2,5  uur.
Graag minimaal 2 uur van te voren reserveren op telefoonnummer: 033-2980255

HIGH TEA

Regelmatig wisselen wij van gerechten
Zoete eerste gang:  Bonbons • zoet mini dessert van de kaart • friandise • appeltaart • macarons
Hartige tweede gang : Diverse canapés  met o.a gerookte zalm • gerookte paling • carpaccio  • hummus • garnalen cocktail
Warme derde gang: Warme proeverij van de Mandemaaker, met o. a.  kopje seizoenssoep •  vis- , vlees- en vegetarisch hapje van de kaart
Onbeperkt koffie en/of thee in diverse smaken  25 p.p. Tijdsduur ongeveer 2 tot 2,5  uur. Graag minimaal 2 uur van te voren reserveren op telefoonnummer: 033-2980255

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LUNCH ( 12.00 uur tot 17.00 uur)

Klik hier om te reserveren !

Naast onze lunchkaart  kunt u ook uit onze dinerkaart een keuze maken. Wij serveren elke dag lunch vanaf 12.00 uur. (Alleen zondag gesloten)

SPECIAAL AANBEVOLEN

Lunch – 2 gangen (dagelijks wisselend) 25

Visserslunch
Gerookte paling| Hollandse garnalen | gerookte zalm | cocktailsaus 26

Spakenburgse Lunch
Combinatie Spakenburgse specialiteiten |
paling | zalm |garnalen | met warm bereide vissoorten 28

“Mondvermaak” een selectie van 7 kleine hapjes uit onze kaart 24

Overige Lunchgerechten

Oerbrood | ossenworst | eendenlever | aceto | meloes | cornichon 15

Omelet Florentine | spinazie | kaas 10
Omelet | gerookte zalm 12

Ouiche | prei | doperwt | paprika | limoen    14

Clubsandwich Eemdijk     
Brood | hummus | Reypenaer | tomatenbiet 14

Clubsandwich S.V. Spakenburg
Brood | carpaccio | Reypenaer| pesto | bacon 15

Clubsandwich IJsselmeervogels
Brood | gerookte zalm | Reypenaer | gestoomde vis | remouladesaus 16

Salade | carpaccio | Reypenaer |rode ui |  pijnboompitten 14
Salade | geitenkaas |appel |pijnboompitten | PX 16
Salade | diverse gebakken vissoorten 17

Twee Hollandse garnalen kroketten 15

Sandwich gerookte paling 16
Lauwwarme gerookte paling | romige kruidensaus 18

 

Alle lunchgerechten kunt u bestellen tot 17.00 uur.

MENU IN : ENGLISH – FRENCH – GERMAN

unknown