BEDRIJFSUITJE & PERSONEELSFEEST

De Werf EXCLUSIEF

VOOR U GERESERVEERD!

Al een paar jaar hebben wij een exclusieve overeenkomst met Scheepswerf Nieuwboer. Deze prachtige (trouw) locatie op een steenworp afstand van de Mandemaaker is de oudste scheepswerf in Nederland die nog in gebruik is. De oude botters worden hier onderhouden en gerepareerd. Daarom is het zo bijzonder dat wij hier af en toe gebruik van mogen maken en onze gasten hiervan mogen laten genieten. Een uniek stukje ambacht en exclusief door de Mandemaaker voor u geregeld in samenwerking met werf. Bij de haven, tussen de houtkrullen met uitzicht op de authentieke botters verzorgen wij uw (walking) diner of bijeenkomst. Deze sfeervolle locatie kunt u reserveren alleen bij de Mandemaaker! Wij zijn hier volledig op ingericht en hebben al een paar jaar de expertise om dit zo goed mogelijk voor u te verzorgen. Bel ons even en wij geven u alle informatie. 033-2980255

Tussen de houtkrullen ,  een fantastische locatie !

ARRANGEMENTEN

Wij kunnen u verschillende arrangementen bieden van koken en varen tot een pop-up locatie, met of zonder vergaderen. Het gastvrij ontvangen van grote gezelschappen is onze specialiteit.
 Sfeervolle zalen, klimaatbeheersing en perfect geluid is aanwezig. Recepties, high tea, diners , wij kunnen alles voor u verzorgen!

Zoals u het wenst , zo gaan wij het verzorgen!

PRIVATE LIVE COOKING

EEN UNIEKE BELEVENIS

Wilt u graag kijken naar de kok, proeven en genieten samen met uw gasten? Dat kan ! Wij bieden in onze kookstudio de mogelijkheid van een ” CHEFS TABLE ” Onze kok bereidt live , speciaal voor u en uw gasten , zeven gerechten. Een unieke belevenis in een intieme sfeer met veel persoonlijk contact van onze professionele kok. Hij vertelt en u kan hem alles vragen.

De kookstudio is exclusief voor uw gasten gereserveerd!

VERMAAK

Met verschillende bedrijven hebben wij een samenwerkingsverband
 zodat u kunt kiezen uit diverse events voor, tijdens of na een diner/ vergadering of andere activiteit.
Bijvoorbeeld het spel Escape Room Quest, Kunst á la Carte met Connie of het spel In de rol van de mol. Het spel is gebaseerd op het bekende tv programma “Wie is de Mol?” en wordt gespeeld tussen  de gangen van het diner. Spanning en een succesvolle avond zijn verzekerd bij deze dinerformule.

Nieuw: In de rol van de MOL !

Stuur ons een bericht met uw wensen

Wilt u informatie aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.