Tapas

Van Baskenland tot Andalusië

Kookworkshop Tapas
Een workshop van gezelligheid.
Allerlei kleine gerechtjes op tafel en samen genieten van de smaken uit Spanje.

Wat leer je:
Smaken uit de Spaanse keuken
Brood bakken
Veel smaken in kleine gerechten
De kookworkshop is onder begeleiding van een professionele kok. U krijgt uitleg van onze kok over alle verse producten, hoe maakt u deze typische Spaanse hapjes, hoe bakt u lekker brood, wat is de beste temperatuur, waar moet u specifiek op letten, kortom wat zijn geheimen van onze keuken ?

Kookworkshop 12 Tapas
Knoflooksoep met prei
Aioli, olijven met zelfgemaakt brood.
Paella pollo
Lomo Saltado (Pittig vlees)
Albondigas (gehakt in tomatensaus)
Patates bravas (aardappel)
Mejillones marinera (mosselen)
Sardines Fritas (gebakken sardines)
Pollo al ajillo (knoflookkip)
Gamba’s ajillo (gamba’s in de knoflook)
Chimichurri/habanero jelly
Crema Catalana (dessert)

Let op: Wij werken uitsluitend met aanmelding van groepen!

Stuur ons een bericht met uw wensen

Wilt u informatie aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.