SUSHI

Zelf maken

Met deze workshop leer je hoe je professionele schalen sushi maakt.  Een echte aanrader voor teambuilding. Samen in de Japanse wereld duiken waar precisie het verschil maakt!

Wat leer je:
Bereiden/marineren van sushi rijst
Vis en vlees bereiden op Japanse manier
Sushi rollen met behulp van sushi matten
Snijtechnieken op vis en vlees

De kookworkshop is onder begeleiding van een professionele kok. U krijgt uitleg van onze kok over de verse producten, hoe maak ik een mooie sushi , wat komt daar allemaal bij kijken? Kortom wat zijn geheimen van de Japanse keuken ?

Kookworkshop  Sushi/Japans

California roll
Nigiri
Maki
Sashimi
Tempura garnalen
Yakitori
Teriyakisaus
Lamskoteletten
Gegrilde zalm met gewokte groentes
Noedelsalade
Sushi pannekoekjes (dessert)

Tijdsduur: 4 uur (inclusief diner)
We geven deze kookworkshop al bij een groep vanaf 12 tot 15 deelnemers. Vraag naar de prijs p.p.
Vanaf 30 deelnemers is de prijs : € 71,50 p.p. inclusief consumpties en inclusief b.t.w. !
Inclusief Sushi stokjes.
Koffie /thee en gedistilleerd op basis van nacalculatie

Wij zijn flexibel!
Heeft u iets anders in gedachte? 
Geheel afhankelijk van uw wensen stellen we een kookworkshop samen en komen wij met een prijsvoorstel.

Stuur ons een bericht met uw wensen

Wilt u informatie aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 WIJ HEBBEN AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN. WIJ ZIJN OPEN OP MAANDAG EN DINSDAG VANAF 17.00 UUR  EN  WOENSDAG TOT EN MET ZATERDAG VANAF 12.00 UUR. | RESERVEREN IS VERPLICHT

DE MANDEMAAKER | KERKSTRAAT 103 | SPAKENBURG | 033 298 02 55