SEIZOEN- ZOMER

Welke verse en lokale producten kun je gebruiken in de keuken?

Kook met al het moois wat de zomer je te bieden heeft.
Wat leer je:

Werken met seizoenproducten
Vlees bereiden
Snijtechnieken

De kookworkshop is onder begeleiding van een professionele kok. U krijgt uitleg van onze kok over de verse seizoenproducten, u krijgt les in de techniek van het snijden, (hoe doet die kok dat toch ?) hoe bereidt u deze producten,  waar moet u specifiek op letten,  kortom wat zijn geheimen van onze keuken ?

Kookworkshop  ZOMER– 4 gangen

Anti pasti|olijf|tomaat|focaccia|ham
Risotto|truffel|parmezaan|sjalot|shiso
Pasta|kalf|salie|tomaat|prosciutto
Zabaione|marsala|biscuit|framboos|chocolade

Tijdsduur: 4 uur (inclusief diner)
Vanaf 15 deelnemers
Bij 30 deelnemers is de prijs : € 67,50 p.p. inclusief consumpties! en inclusief b.t.w. !!
Koffie /thee en gedistilleerd op basis van nacalculatie

Bel ons even (033-2980255) en vraag naar de mogelijkheden!

Wij zijn flexibel!
Heeft u iets anders in gedachte? 
Geheel afhankelijk van uw wensen stellen we een kookworkshop samen en komen wij met een prijsvoorstel.

Stuur ons een bericht met uw wensen

Wilt u informatie aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 WIJ HEBBEN AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN. WIJ ZIJN OPEN OP MAANDAG EN DINSDAG VANAF 17.00 UUR  EN  WOENSDAG TOT EN MET ZATERDAG VANAF 12.00 UUR. | RESERVEREN IS VERPLICHT

DE MANDEMAAKER | KERKSTRAAT 103 | SPAKENBURG | 033 298 02 55