SEIZOEN- LENTE

Welke verse en lokale producten kun je gebruiken in de keuken?

Kook met al het moois wat het voorjaar je te bieden heeft.Wat leer je:

Werken met seizoenproducten
Jong lam bereiden
Snijtechnieken

De kookworkshop is onder begeleiding van een professionele kok. U krijgt uitleg van onze kok over de verse seizoenproducten, u krijgt les in de techniek van het snijden, (hoe doet die kok dat toch ?) hoe bereidt u deze producten,  waar moet u specifiek op letten,  kortom wat zijn geheimen van onze keuken ?

Kookworkshop  LENTE – 4 gangen

Boerderijhert | tabouleh | doperwten| anijschampignons | sinaasappel
Asperge | mosterd| borage | Ardennerham | nootmuskaat
Lam| snijboon | paksoi | salsa verde | aardappel
Citroen | vanille | amandel | blauwe bes | mascarpone

Tijdsduur: 4 uur (inclusief diner)
Maximaal 25  deelnemers.
Prijs: € 89,50, p.p. inclusief consumpties
Koffie /thee en gedistilleerd op basis van nacalculatie

Let op: Wij werken uitsluitend met aanmelding van groepen!

Wij zijn flexibel!
Heeft u iets anders in gedachte? 
Geheel afhankelijk van uw wensen stellen we een kookworkshop samen en komen wij met een prijsvoorstel.
Bel ons even (033-2980255) en vraag naar de mogelijkheden!

Stuur ons een bericht met uw wensen

Wilt u informatie aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.