Vis

Echt aan de gang met verse vis!

Kookworkshop Vis
Deze workshop is voor de echte vis liefhebber.
Restaurant & Kookstudio de Mandemaaker is gespecialiseerd in werken met verse vis.
In deze kookworkshop leert u vis bereiden op een manier die u nu thuis niet toe past!

Wat leer je:
Vis fileren/schoonmaken
Diverse vis bereidingen
Juiste garing
Bijpassende sauzen/garnituren
De kookworkshop is onder begeleiding van een professionele kok. U krijgt uitleg van onze kok over de verse producten, hoe maakt u schoon, hoe bereidt u deze producten, wat is de beste temperatuur, waar moet u specifiek op letten, kortom wat zijn geheimen van onze keuken ?

Kookworkshop VIS – 4 gangen
Bouillabaisse | mosselen | saffraan | paprika | witvis
Coquilles | limoen | koolrabi | boter | borage
Seizoen vis | paprika | abrikoos | couscous | prei
Sinaasappel | mascarpone | citroen | jan hagel | pistache

Let op: Wij werken uitsluitend met aanmelding van groepen!

Stuur ons een bericht met uw wensen

Wilt u informatie aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.